2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Külföld

Így támadt a babakocsiban ülő gyerekekre a migráns Franciaországban - videó

Azon a napon döntöttek a migránsok kötelező áttelepítéséről, amikor Franciaországban egy szír férfi babakocsiban ülő gyerekeket késelt meg. A gyermekek három év alattiak voltak, közülük kettő állapota életveszélyes. A migráns úgy támadt a kisgyerekekre, hogy neki is van egy hároméves lánya.

  • Így támadt a babakocsiban ülő gyerekekre a migráns Franciaországban - videó

Babakocsiban ülő csecsemőkre támadt egy migráns Franciaországban. Ahogy a felvételen is látható, az elkövető kifejezetten a kisgyerekeket akarta megkéselni. A gyermekek három év alattiak voltak, közülük kettő állapota, életveszélyes.

A szír férfinek magának is van egy három éves kislánya, aki jelenleg Svédországban él az édesanyjával.

Abdalmasih 2013 novemberében érkezett a skandináv államba. Keresztény vallása nem indokolta a nemzetbiztonsági megfigyelését.

A férfi ugyanakkor a hatóságok látókörébe került. Felfüggesztett szabadságvesztéssel és pénzbírsággal sújtották mert párhuzamosan vette igénybe a munkanélkülieknek járó segélyt és a diákoknak járó ösztöndíjat.

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

5000 milliárd forintról van szó

5000 milliárd forintról van szó

A HírTV kérdésére az Európai Bizottság nem erősítette meg a Financial Times értesüléseit, miszerint Brüsszel 13 milliárd eurót szabadítana fel a befagyasztott uniós pénzekből Magyarországnak, ha a kormány hozzájárul az Unió kiegészítő költségvetéséhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!