2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Így reagált Szijjártó Péter egy lehetséges magyar–ukrán csúcstalálkozóra + videó

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tartott sajtótájékoztatót Brüsszelben, az év utolsó Külügyek Tanácsának ülése után. Az ülés Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel folytatott nem hivatalos véleménycserével vette kezdetét.

  • Így reagált Szijjártó Péter egy lehetséges magyar–ukrán csúcstalálkozóra + videó

A tárcavezető elmondta, hogy ukrán kollégája és Olga Sztefanisina ukrán miniszterelnök-helyettes is találkozót kezdeményezett vele, amit rögtön elfogadott - számolt be róla a Magyar Nemzet

Emellett Andrij Jermakkal, az ukrán elnöki hivatal vezetőjével a háború kitörése óta először telefonos egyeztetést is folytatott a múlt héten. Az elnöki hivatal vezetőjének elmondta, hogy 

Magyarország érdekelt abban, hogy javítsa a viszonyt minden szomszédjával.

Sajtókérdésre, amely arra irányult, hogy igazak-e azok a híresztelések, hogy az ukrán vezetés szorgalmazta egy csúcs megszervezését a magyar és az ukrán kormányfő között azt mondta, hogy 

a legfelsőbb szintű találkozónak akkor kell megtörténnie, ha már kilátásban van megfelelő lépések lehetősége.

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!