2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Hősiessége miatt állampolgár lett

Megkapta a francia állampolgárságot az a Maliból származó muszlim férfi, aki 2 hete Párizsban segített elbújni a kóser bolt túszainak.

A 24 éves férfi a rendőröknek is segített elfogni a túszejtőt, aki négy embert megölt a boltban. Az állampolgársági ünnepségen a kormányfő és a miniszterelnök is jelen volt. Azt mondták: hősiessége miatt adják az állampolgárságot a férfinak. A kóser bolti túszejtőt január 9-én lőtték le a rendőrök. Azóta 15 ezer katona őrzi a zsidó intézményeket Franciaországban. Az elkövető négy társa ellen a héten indult bírósági eljárás, a rendőrök pedig vizsgálják, hogy milyen kapcsolatban álltak a Charlie Hebdónál lövöldöző terroristákkal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!