2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Külföld

Horst Seehofer: Nagyon erős migrációs nyomás nehezedik az unió külső határára

Újabb migrációs hullámra figyelmeztetett a német belügyminiszter. Horst Seehofer a Bild című lapnak beszélt arról, hogy nagyon erős a migrációs nyomás az Unió külső határán, és ha nem segítünk az ott lévő országoknak, meg fognak ismétlődni a 2015-ös események. Seehofer hangsúlyozta azt is, hogy az évek óta tartó patthelyzet után végre ki kell alakítani egy közös európai menekültügyi rendszert. A Bild cikke kiemeli: csak januárban több mint 8500 ember kelt át a görög-török tengeri határon, ami ezer fővel több, mint az egy évvel ezelőtti szám.

  • Horst Seehofer: Nagyon erős migrációs nyomás nehezedik az unió külső határára

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!