2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Hidvéghi: Minden ország maga dönti el, hogy befogad-e migránsokat

Túlközpontosított, bürokratikus Brüsszel nélküli, szuverén nemzetek közösségére van szükség az Európai Unió keretein belül, Magyarországnak és az Egyesült Királyságnak is egyaránt ez a célja - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti képviselője. Hidvéghi Balázs a brit Sky News tv-csatornának adott interjúban elmondta: az Egyesült Királyság vélhetően azért vált ki az Unióból, mert nem tetszett neki az az irány, amit a Közösség képvisel. A képviselő hangsúlyozta: a migráció kérdésének például tagállami hatáskörben kell maradnia.

  • Hidvéghi: Minden ország maga dönti el, hogy befogad-e migránsokat

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!