2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csíksomlyói pünkösdi búcsú 11:00

Külföld

Heves esőzések és áradások pusztítanak Kínában + videó

Óriási áradások és heves esőzések pusztítanak Dél-Kína legnépesebb tartományában, Kuangtungban. Az esőzések csütörtök óta sújtják a tartományt a Gyöngy-folyó deltájában felduzzasztva a folyókat és áradásokat okozva a hegyvidéki területeken. Többen eltűntek és mintegy 110 ezer embert kellett evakuálni a térségben.

  • Heves esőzések és áradások pusztítanak Kínában + videó

A dél-kínai Kuangtung tartományban napok óta tartó heves esőzések óriási áradásokat okoztak. Rengeteg járatot töröltek a Baiyun nemzetközi repülőtéren. Több háztartásban nincs áram. A napok óta tartó esőzésekben 11-en eltűntek és több ezer embert kellett evakuálni.

A tartomány fővárosát, Kantont, és két kisebb várost, Shaoguant és Heyuant sújtotta a legjobban az árvíz. Kuangtung nagy része ki van téve az áradásoknak a tengerszint emelkedése és az óriási hullámok miatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!