2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Hétfőtől feloldják a teljes zárlatot Bécsben

Hétfőtől feloldják az egy hónapja tartó teljes zárlatot Bécsben.§ Az osztrák főváros polgármestere elmondta: a korlátozásoknak köszönhetően javultak a járványügyi mutatók, ám egyúttal óvatosságra intett, hangsúlyozva, hogy a pandémia még nem múlt el. A bejelentés értelmében május 3-án újranyitnak az üzletek, szolgáltatók, a múzeumok és az állatkert is, ám a szolgáltatásokat csak negatív koronavírusteszt felmutatásával lehet igénybe venni, és mindenhol kötelező az FFP2-es típusú maszk viselése. Az osztrák kancellár május közepére ígérte az enyhítést ország-szerte, a főváros polgármestere ugyanakkor óvatos a nyitással kapcsolatban.

  • Hétfőtől feloldják a teljes zárlatot Bécsben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!