2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Hétfőn vagy kedden szavazhat a képviselőház a Trump elleni indítványról

Az amerikai képviselőház demokrata elnöke ismertette Donald Trump felmentésére vonatkozó tervét. Az amerikai képviselőház először egy határozatról szavaz, amelyben felszólíthatják az alelnököt és a kormányzat tagjait, hogy mentsék fel hivatalából Donald Trump leköszönő elnököt. Ezután pedig kezdeményeznék az alkotmányos felelősségre vonási eljárás megindítását. A képviselőház ma vagy holnap szavazhat a határozatról. Múlt héten szerdán a leköszönő elnök több száz híve - és több hírcsatorna szerint a szélsőbaloldali Antifa-mozgalom aktivistái - megostromolták a Capitoliumot. A demokraták szerint Trump korábban egy gyűlésen tüzelte fel a tömeget. A zavargásokban öten vesztették életüket, köztük egy rendőr is.

  • Hétfőn vagy kedden szavazhat a képviselőház a Trump elleni indítványról

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!