2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Hétfőn vagy kedden szavazhat a képviselőház a Trump elleni indítványról

Az amerikai képviselőház demokrata elnöke ismertette Donald Trump felmentésére vonatkozó tervét. Az amerikai képviselőház először egy határozatról szavaz, amelyben felszólíthatják az alelnököt és a kormányzat tagjait, hogy mentsék fel hivatalából Donald Trump leköszönő elnököt. Ezután pedig kezdeményeznék az alkotmányos felelősségre vonási eljárás megindítását. A képviselőház ma vagy holnap szavazhat a határozatról. Múlt héten szerdán a leköszönő elnök több száz híve - és több hírcsatorna szerint a szélsőbaloldali Antifa-mozgalom aktivistái - megostromolták a Capitoliumot. A demokraták szerint Trump korábban egy gyűlésen tüzelte fel a tömeget. A zavargásokban öten vesztették életüket, köztük egy rendőr is.

  • Hétfőn vagy kedden szavazhat a képviselőház a Trump elleni indítványról

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!