2024. 07. 25. Csütörtök Kristóf, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Házra zuhant egy repülő Maryland államban

Családi házra zuhant egy kisrepülő az Egyesült Államokban, Washington közelében. Hat ember meghalt, köztük egy édesanya és két gyermeke. Ők a házban voltak, amikor becsapódott a gép. A baleset okait még vizsgálják.

Házba csapódott be egy kisrepülő egy Washington melletti városban. A gép éppen egy közeli repülőtérre tartott, amikor ismeretlen okból letért a pályájáról, és lakott területre zuhant. A szerencsétlenségben a fedélzeten utazó három ember, valamint a házban tartózkodó anya és két kisgyermeke életét vesztette.

– A nyomozók három testet találtak a ház második emeletén: egy nőét és két gyerekét. Úgy gondoljuk, hogy arról a nőről és két gyermekéről van szó, akik itt laktak a házban; egy háromévesről és egy csecsemőről. Még nem tudjuk, hogy a halál oka füstmérgezés vagy valami más volt – közölte J. Thomas Manger, Montgomery megye rendőrfőnöke.

A szerencsétlenségben a repülő széttört, üzemanyaga szétfolyt, ezért több ház is kigyulladt. A repülő fekete dobozát megtalálták, a baleset okait vizsgálják.

Az észak-karolinai Chapel Hillből felszállt kisgép egyik utasa egy kórházi felszerelést gyártó cég, a Health Decisions vezérigazgatója, Michael Rosenberg volt. Érdekesség, hogy a CNN szerint Rosenberg 2010-ben már balesetet szenvedett egy kisgéppel ugyanennek a repülőtérnek a közelében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kínától vett fel hitelt a magyar állam

Kínától vett fel hitelt a magyar állam

Az egymilliárd eurós kínai hitellel a központi költségvetés devizaadósságának aránya megközelítette a kormány által deklarált 30 százalékos maximum célszintet.
Minden férfi migránst Albániába küldenek az olaszok augusztustól + videó

Minden férfi migránst Albániába küldenek az olaszok augusztustól + videó

A mediterrán állam partjainál összeszedett bevándorlókat augusztustól az Albániával kötött egyezmény szerint őrzött táborokba szállítják. A Hír TV által megkérdezett olasz kormánypárti képviselők szerint a cél továbbra is az, hogy véget vessenek az Európát sújtó migrációnak. Ugyanakkor arra emlékeztetnek: ha nem fogadják be az érkezőket, Brüsszel megbünteti őket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!