2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 11:40

Külföld

Harry nyitott lenne a békülésre? Ezt tette Fülöp herceg temetése után

Több mint egy év után először láthatták nyilvánosan együtt Harryt és Vilmost Fülöp herceg temetésén. Ugyan a szertartáson tartották a távolságot, a temetés után többen látták, hogy beszédbe elegyedtek, és a források szerint együtt mentek vissza a windsori kastélyba, ráadásul gyalog.

  • Harry nyitott lenne a békülésre? Ezt tette Fülöp herceg temetése után

Ezzel eltértek az előre megtervezett forgatókönyvtől, aszerint ugyanis autóval kellett volna mindannyiuknak visszatérniük a családi kúriába. Valószínűleg volt miről beszélniük, Harry Windsorban is maradt, míg testvére csak este 6-kor távozott a kastélyból. Sokan remélik, hogy ez a szomorú esemény újra összehozza a testvéreket, akik egykor nagyon szoros kapcsolatot ápoltak. Nem tudni, hogy Harry mikor tér vissza az Egyesült Államokba.

 

A kép Harry és Meghan esküvőjén készült a testvérekről

Forrás: GETTY IMAGES/PA/WPA POOL

life.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!