2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

EP-vita a jogállamiságról, Strasbrourg - élő

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Harry nyitott lenne a békülésre? Ezt tette Fülöp herceg temetése után

Több mint egy év után először láthatták nyilvánosan együtt Harryt és Vilmost Fülöp herceg temetésén. Ugyan a szertartáson tartották a távolságot, a temetés után többen látták, hogy beszédbe elegyedtek, és a források szerint együtt mentek vissza a windsori kastélyba, ráadásul gyalog.

  • Harry nyitott lenne a békülésre? Ezt tette Fülöp herceg temetése után

Ezzel eltértek az előre megtervezett forgatókönyvtől, aszerint ugyanis autóval kellett volna mindannyiuknak visszatérniük a családi kúriába. Valószínűleg volt miről beszélniük, Harry Windsorban is maradt, míg testvére csak este 6-kor távozott a kastélyból. Sokan remélik, hogy ez a szomorú esemény újra összehozza a testvéreket, akik egykor nagyon szoros kapcsolatot ápoltak. Nem tudni, hogy Harry mikor tér vissza az Egyesült Államokba.

 

A kép Harry és Meghan esküvőjén készült a testvérekről

Forrás: GETTY IMAGES/PA/WPA POOL

life.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Oroszország megvárja, hogy a jelenlegi ukrán elnök álláspontja megváltozzon vagy a következő ukrán elnök más állásponton legyen a Moszkvával folytatott tárgyalások ügyében, a megállapodáshoz szükség van Kijev részvételére – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!