2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

Harminc éve omlott le a berlini fal

A visegrádi négyek államfőinek részvételével ünneplik a berlini fal leomlásának 30. évfordulóját a német fővárosban. A közös megemlékezésen beszédet mondott a német kancellár. Angela Merkel kiemelte: napjainkban nagyon fontos a demokratikus értékek védelme és visszaállítása. Így az évfordulón az emberi jogok tiszteletben tartásáért kell harcolni - tette hozzá. A rendezvény után a V4 elnökök virágokat helyeznek el a visegrádi országok népeinek helytállása iránti tisztelet jeléül. A fal lebontása 1989. november 9-én a legújabb kori európai történelem egyik legfontosabb eseménye volt. Az esemény az újraegységesülő Németország és a szovjet rendszerű szocializmus bukásának szimbóluma lett.

  • Harminc éve omlott le a berlini fal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!