2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Happy Meal három dollár, Happy Meal heroinnal 82 dollár

A gyermekeknek szánt hamburgermenüben árult heroint egy nő Pennsylvaniában. A rendhagyó csomagot egy gyorsétterem autós kiszolgálójánál kellett kérni. Az eladót letartóztatták.

Átlagosan három dollárba kerül egy gyerekmenü egy amerikai gyorsétteremben. Az étteremlánc egyik pennsylvaniai kirendeltségén azonban 82 dollárt kértek érte: a zacskóba ugyanis heroint csomagoltak. A rendőrség szerint aki drogot akart vásárolni, annak az étterem autós kiszolgáló részénél fiús játékkal kellett kérnie a menüt.

A rendőrség szerint különösen veszélyes volt a nő tevékenysége, mert gyermekmenühöz árulta a drogot. „Lehetséges, hogy olyasvalaki is kapott ebből, akinél a gyerek ott ült a kocsiban, és tényleg Happy Mealt akartak venni. Nagyon veszélyes egy kisgyermeknek heroint adni” – mondta Gregory Geppert rendőrfőnök.

A nő két héten belül már az étteremlánc második dolgozója, akit heroinkereskedelem miatt tartóztattak le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Fehér Ház is reagált Macron elnök kijelentésére

A Fehér Ház is reagált Macron elnök kijelentésére

Az Egyesült Államok nem küld katonákat harcolni Ukrajnába – szögezte le kedden a washingtoni Fehér Ház arra reagálva, hogy korábban a francia államfő arra utalt, nem zárkózik el attól, hogy nyugati országok szárazföldi csapatokat küldjenek Ukrajnába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!