2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Hamisítják a negatív koronavírus-teszteredményeket

Megjelentek a hamis koronavírus-teszteredmények Európában - erre figyelmeztet az Europol. Spanyolországban 40 euróért, vagyis körülbelül 14 ezer forintért árulták a hamis teszteket, az Egyesült Királyságban pedig száz fontot, azaz több mint 40 ezer forintot is fizettettek érte azok, akiket tetten ért a rendőrség. Mivel az utazási szabályok szigorodásával egyre nagyobb a kereslet a negatív koronavírus-teszteredmények iránt, az Europol arra kérte az európai államokat, hogy osszák meg egymással az erre vonatkozó információikat, mert nemcsak törvénysértésről, hanem járványügyi szempontból kifejezetten veszélyes bűncselekményről van szó.

  • Hamisítják a negatív koronavírus-teszteredményeket

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!