2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Külföld

Hadihajó kísérettel látná el a gabonaszállító hajókat az ukrán elnök

Szörnyű éjszakája volt a dél-ukrajnai Odesszának. Ismét légicsapásoktól volt hangos a kikötőváros. Ukrajna azt állítja: az oroszok nem csak a gabonaexportot akarják így ellehetetleníteni, hanem az építészeti emlékeket is el akarják törölni a föld színéről.

  • Hadihajó kísérettel látná el a gabonaszállító hajókat az ukrán elnök

Országa célja továbbra is a NATO-csatlakozás-hangsúlyozta videóüzenetében Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök a hétvégén a szervezet főtitkárával egyeztetett. A megbeszélésen szóba került a fekete-tengeri gabonaexport is.

A Föderáció szerint akadályozták az orosz gabona és műtrágya világpiacra jutását és Ukrajna nem a nélkülöző közel-keleti és afrikai államokba juttatta el a gabonát, inkább európai kereskedőknek értékesítette azt. Ráadásul a megállapodást fegyvercsempészetre is használta. Ukrán részről ezt a vádat cáfolták.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!