2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Háború Ukrajnában: Őrült összegekbe fog kerülni egy német családnak a fűtési szezon

A stúdióban Árendás Péter külpolitikai szerkesztő és Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. Adásunk második felében pedig majd Kiszelly Zoltánt, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatóját kérdezte Gyürky Enikő és Perjési Tamás.

  • Háború Ukrajnában: Őrült összegekbe fog kerülni egy német családnak a fűtési szezon

A német vezetés is rádöbbent arra, hogy célszerű azokat a magyar gazdasági intézkedéseket átvenni, amelyekkel az Orbán-kormány a lakosságot segíti a magas energiaárakkal szemben - közölte Georg Spöttle. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette, Németországban - jelen állás szerint - akár 1,2 millió forintnak megfelelő összegű is lehet a havi rezsiköltsége egy családnak.

Az ukrán-orosz háború valójában nem más, mint a világ átrendeződése

Az ukrán-orosz háború mögött valójában az erőviszonyok világszintű átrendeződése zajlik - ezt mondta Kiszelly Zoltán Háború Ukrajnában című műsorunkban. A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint a vezető hatalmak most újraosztják a piacokat, és új tömbök alakulnak ki.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!