2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Külföld

Gyerekeknek magyarázza a BBC, hogy több mint 100 nemi identitás van

Gyerekeknek magyarázza a BBC, hogy több mint 100 nemi identitás létezik. A 9–12 éves korosztálynak készült filmben olyan megdöbbentő állítások hangzanak el, mint hogy a transzneművé válás egy olyan eszköz, amellyel a gyerekek „boldoggá” válhatnak, és hogy a különböző nemi identitások közé tartozik a „pánszexuális” és a „kétnemű” is. A gyerekek érzékenyítése hatalmas felháborodást váltott ki. A kritikusok szerint a BBC-nek nem kellene tudománytalan hülyeségeket tanítania a gyerekeknek, mivel két nem létezik, nem 100. A közszolgálati csatorna válaszul közölte, hogy több tanárral is konzultáltak a film üzenetének összeállításakor.

  • Gyerekeknek magyarázza a BBC, hogy több mint 100 nemi identitás van

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

5000 milliárd forintról van szó

5000 milliárd forintról van szó

A HírTV kérdésére az Európai Bizottság nem erősítette meg a Financial Times értesüléseit, miszerint Brüsszel 13 milliárd eurót szabadítana fel a befagyasztott uniós pénzekből Magyarországnak, ha a kormány hozzájárul az Unió kiegészítő költségvetéséhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!