2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Guy Verhofstadt fejjel rombolja le a határzárat

Az európai liberálisok szerint nem falakat kellene építeni, hanem le kellene azokat rombolni. Ez szerepel a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért kampányfilmjében, ami 4 napja jelent meg a párt Facebook-oldalán.

A videó szerint a májusi EP-választáson a kontinens jövőjéről döntünk, amelynek tétje pedig Európa tönkretétele vagy megreformálása. A képsorokon egy szögesdrótokkal ellátott határzár jelenik meg, amelyet Guy Verhofstadt frakcióvezető feje rombol le. A videóban a határzárak mellett Magyarországot és Orbán Viktor miniszterelnököt is támadják. Az ALDE az erős nemzetállamok helyett Európa egységét hirdeti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!