2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Külföld

Guy Verhofstadt fejjel rombolja le a határzárat

  • Guy Verhofstadt fejjel rombolja le a határzárat

Az európai liberálisok szerint nem falakat kellene építeni, hanem le kellene azokat rombolni. Ez szerepel a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért kampányfilmjében, ami 4 napja jelent meg a párt Facebook-oldalán.

A videó szerint a májusi EP-választáson a kontinens jövőjéről döntünk, amelynek tétje pedig Európa tönkretétele vagy megreformálása. A képsorokon egy szögesdrótokkal ellátott határzár jelenik meg, amelyet Guy Verhofstadt frakcióvezető feje rombol le. A videóban a határzárak mellett Magyarországot és Orbán Viktor miniszterelnököt is támadják. Az ALDE az erős nemzetállamok helyett Európa egységét hirdeti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!