2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Guy Verhofstadt elvenné Magyarország vétójogát

A Magyarországot rendszeresen bíráló belga liberális politikus öt társával együtt elkészített javaslatát a Politico brüsszeli hírportál ismertette.

  • Guy Verhofstadt elvenné Magyarország vétójogát

A terv jelentősen átalakítaná az Európai Unió működését. Lényegében minden kérdésben az Európai Parlament döntene, minősített többségi alapon. Olyan kulcsfontosságú területeken is elvennék a tagállamok vétójogát, mint az adózás, a külpolitika és a védelem.

Még az intézményeket is átneveznék, az Európai Bizottság "Európai Végrehajtó Bizottságként" működne tovább, vagyis az Unió tényleges kormányává válna.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Paláver

Paláver

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!