2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Külföld

Gulyás: El fog bukni

  • Gulyás: El fog bukni

A kormány nem titkolt célja, hogy az Európai Unió intézményeiben, a parlamentben és bizottságban is a bevándorlást támogató többség helyett bevándorlást ellenző többség jöjjön létre – jelentette ki Gulyás Gergely, hozzátéve, hogy ebben kulcsfontosságú szerepet kap a májusi EP-választás. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanakkor hozzátette: nem valószínű, hogy el tudnak vonni uniós forrásokat a tagállamoktól.

„Zsarolás az is, hogy jogállamisági kérdéseket költségvetési kifizetésekkel akarnak összekötni. Annyit szeretnék ezzel kapcsolatosan csak megnyugtatásul mondani, hogy a költségvetést teljes egyhangúsággal fogadja el az állam- és kormányfőkből álló Európai Tanács, tehát úgy gondolom, hogy a végén ez a javaslat – ennek megfelelően – el fog bukni. Hiszen az országoknak talán nem is a többsége, de jelentős része ezt a javaslatot ellenzi” – emelte ki a kancelláriaminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!