2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 16:50

Külföld

Georg Spöttle: Nagyon sok tényező hozzájárult a bécsi merénylet bekövetkezéséhez

Egyértelmű összefüggés van a franciaországi Mohamed-karikatúrák és a bécsi merénylet között, hiszen az iszlám világ úgy értelmezte, hogy Macron francia elnök hadat üzent az iszlámnak, azzal hogy radikális mecseteket bezárt, azzal, hogy bezáratott radikális Korán-iskolákat és feloszlatta s Cheikh Yassine nevű szervezetet, ahol rengeteg radikális volt, ahol arra tanították a fiatalokat, hogy a keresztények ellenségek és csak a radikális iszlám az egyetlen igaz út – hívta fel rá a figyelmet Híradónknak nyilatkozva Georg Spöttle. A biztonságpolitikai szakértő emlékeztetett, óriási tüntetések voltak a muzulmán világban, így számítani lehetett terrortámadásokra. Szerinte a Charlie Hebdo is ludas ebben, hogy újra leközölték a Mohamed-karikatúrákat, Erdogan török elnökről is lehoztak egy gúnyos címlapot, így az is hozzájárulhatott ahhoz, hogy sok török azt mondta, az európaiak az iszlám ellenségei.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!