2022. 12. 01. Csütörtök Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Gázért könyörögnek nekik, de bírálják is Katart a német politikusok

Akár Németország tervezett gázbeszerzésére is hatással lehet az alkancellár kijelentése, miszerint Katar korrupcióval kapta meg a futball-világbajnokság rendezési jogát. Robert Habeck márciusban személyesen kért cseppfolyósított földgázt az Öböl-menti államtól, de Katar csak hosszú távú szerződésben hajlandó szállítani. Katarban azt LMBTQ-propagandát sem nézik jó szemmel, mivel a konzervatív társadalomban nem erény a hagyományostól eltérő nemi identitás, annak propagálása pedig provokáció.

  • Gázért könyörögnek nekik, de bírálják is Katart a német politikusok

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Migráns helyzet Horgoson

Migráns helyzet Horgoson

Folyamatos a rendőri jelenlét Horgoson, miután a migránsok gépfegyverrel lövöldöztek néhány napja. A helyszínen volt tudósítónk Rízmayer Mihály.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!