2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Gál Kinga: Egy teljes hipokrita kettős mércével mérő politikai közösséggel van dolgunk + videó

Azt látjuk, hogy egy teljes hipokrita kettős mércével mérő politikai közösséggel van dolgunk. Nem beszélve arról egy olyan helyzetben amikor Brüsszelben, Európa központjában az Európai Unió tagságunk 20. évében mondják ki ugye 2024, hogyha tradicionálisak vagyunk, hogyha konzervatívak vagyunk, hogyha fontosnak tartjuk a vallási érvényeket a rendezvényünk veszélyes, egy polgármester gyakorlatilag betilthatja ezt. Mindezt Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője nyilatkozta a HírTV-nek.

  • Gál Kinga: Egy teljes hipokrita kettős mércével mérő politikai közösséggel van dolgunk + videó

Gál Kinga rámutatott: "Az hogy senki a híres emberi jogvédő NGO-k közül senki nem lát ebben problémát, az hogy azok a kollégák akik mindig olyan hangosan védik a véleménynyilvánítást, a sajtószabadságot, egyáltalán a gondolat szabadságot, ok semmit nem szólnak amikor a gondolat rendőrségnek ilyen akcióját látjuk, ez azért meglehetősen sokat mondó. Annál is inkább mert a tegnapi napon a napirend előtt a konzervatívok frakciójának társ elnöke kérte ennek az ügynek a napirendre vételét és szavazás történt az ügyben és a szavazásban egyértelműen összeállt az egész ballib oldal hogy ne kaphasson ez a kérdés ennyire jogos felvetést egyáltalán vita lehetőséget a parlament padsoraiban amikor mindenről lehet itt vitázni."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!