2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Földi: Az Iszlám csak egy eszköz az NGO-k kezében

Az Iszlám csak egy eszköz azoknak a kezében, akik az európai kontinens átalakításában érdekeltek - mondta Földi László A Nyolcas című műsorunkban. A biztonságpolitikai szakértő hangsúlyozta, hogy Európa átalakítását a nyugati NGO-k már jóval 2015 előtt megkezdték csak akkor vált egyértelművé, hogy a muszlim emberek eltökéltségével fel kívánják gyorsítani ezt a folyamatot.

  • Földi: Az Iszlám csak egy eszköz az NGO-k kezében

"Az átalakítás már régóta folyik tehát nem 2015-ben indult ugye Európa kvázi megtámadása ilyen értelemben, csak akkor vált nyilvánvalóvá, hogy megpróbálják felgyorsítani ezt a folyamatot látva, hogy főleg a közép-kelet európai országok akik megszabadultak vagy a szocializmus úgynevezett béklyójától igenis nemzetben gondolkodva képzelik a jövőt."

- mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Van esélye a magyar válogatottnak a németek ellen ma este az Európa-bajnokságon?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!