2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Feszült a viszony Kanada és Kína között

  • Feszült a viszony Kanada és Kína között

Önkényesen alkalmazza a halálbüntetést Kína a kanadai miniszterelnök szerint. Justin Trudeau azután mondta ezt, hogy Pekingben halálra ítéltek egy kanadai állampolgárt. A férfit drogcsempészésben találták bűnösnek a hatóságok, novemberben 15 év börtönre ítélték, ezt azonban a Legfelsőbb Bíróság túl enyhének találta. Kanada és Kína kapcsolata az utóbbi hetekben vált feszültté, miután az észak-amerikai országban az Egyesült Államok kérésére letartóztatták a Huawei telekommunikációs vállalat pénzügyi vezetőjét csalás miatt, válaszul Kína államellenes tevékenység vádjával vett őrizetbe két kanadai állampolgárt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!