2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Feszült a viszony Kanada és Kína között

  • Feszült a viszony Kanada és Kína között

Önkényesen alkalmazza a halálbüntetést Kína a kanadai miniszterelnök szerint. Justin Trudeau azután mondta ezt, hogy Pekingben halálra ítéltek egy kanadai állampolgárt. A férfit drogcsempészésben találták bűnösnek a hatóságok, novemberben 15 év börtönre ítélték, ezt azonban a Legfelsőbb Bíróság túl enyhének találta. Kanada és Kína kapcsolata az utóbbi hetekben vált feszültté, miután az észak-amerikai országban az Egyesült Államok kérésére letartóztatták a Huawei telekommunikációs vállalat pénzügyi vezetőjét csalás miatt, válaszul Kína államellenes tevékenység vádjával vett őrizetbe két kanadai állampolgárt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!