2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Ferenc pápa a migráció drámai hatásaira hívná fel a figyelmet

Ferenc pápa az iszlámmal való párbeszédet kívánja erősíteni, valamint felhívni a figyelmet a migráció drámai hatásaira, kétnapos marokkói látogatásán.

A katolikus egyházfő ma érkezett az észak-nyugat-afrikai muzulmán államba és vasárnap tér haza.

A tervek szerint látogatást tesz az ország egyik imám iskolájában is, amely azt a célt tűzte ki, hogy a más vallásokkal szemben elfogadó muszlim vallási vezetőket képezzen ki.

Ferenc pápa február elején tett mérföldkőnek számító látogatást az Egyesült Arab Emírségekben, ahol a két vallás közötti közeledésről írt alá nyilatkozatot.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Svájcban népszavazáson támogatták az azonos neműek házasságát

Az azonos nemű párok házasságkötésének lehetőségét korábban a svájci parlament és kormány is támogatta. 2021. szeptember 26.

A CDU/CSU ismét kormányalakításra készül

Armin Laschet hangsúlyozta, hogy a CDU/CSU-ra adott minden egyes szavazat egy baloldali kormány ellen leadott szavazat. 2021. szeptember 26.

Napi aktuális extra – Németország választott

Nagyszabású, a németországi választásokkal foglalkozó adás a HírTV műsorán! Rendkívüli egyórás élő adásunkban kapcsoltuk Berlint, Brüsszelt és a Mathias Corvinus Collegium választási eredményváróját is Budapesten. A stúdióban pedig Kiss J. László egyetemi tanár. 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!