2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Felrobbant egy üzemanyagot szállító tartálykocsi Nigerben

Felrobbant egy üzemanyagot szállító tartálykocsi Nigerben hétfőre virradó éjszaka, a hatóságok szerint a robbanásban 55-en vesztették életüket, 37-en megsérültek.

  • Felrobbant egy üzemanyagot szállító tartálykocsi Nigerben

A tartálykocsi a főváros, Niamey repülőterének közelében robbant fel - mondta el egy belügyi szóvivő hétfőn.

A nigeri olajvállalat tulajdonában álló Zinder olajfinomítóból érkezett, Maliban bejegyzett jármű a közeli benzinkutakat töltötte volna fel. Szemtanúk szerint a tartálykocsi vezetője egy vasúti átjáróban elvesztette uralmát a jármű felett, amely felborult. A tartályból szivárogni kezdett a benzin, és az ingyen üzemanyag reményében tömeg gyűlt a jármű köré. Ekkor történt a robbanás. A hatóságok abból indulnak ki, hogy baleset történt.

A lángok a közeli házakban is kárt tettek, de a repülőtér forgalma zavartalan maradt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!