2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Feloszlatná az Európai Parlamentet a Fidesz és a KDNP

Feloszlatná az Európai Parlamentet a Fidesz és a KDNP - az erről szóló javaslatot szerda este nyújtotta be a két kormánypárt a magyar parlamentnek. A határozati javaslatban felszólítják a kormányt, milyen álláspontot kellene elérnie az Európai Unió átszervezéséről szóló vitában. A javaslat szerint az Európai Parlamentet jelenlegi formájában azért kell felszámolni, mert az előterjesztő képviselők szerint, zsákutcába vezette az európai demokráciát az intézmény. A vita csütörtökön kerül először az Európai Tanács napirendjére.

  • Feloszlatná az Európai Parlamentet a Fidesz és a KDNP

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!