2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Külföld

Fal az autóúton

Klímaaktivisták szó szerint falat húztak a Franciaországban az A69-es főútra Toulouse-hoz közel, hogy az ne épülhessen tovább.

  • Fal az autóúton

A hétvégén mintegy 8 ezren vonultak ki az úthoz, hogy tiltakozzanak a folytatás ellen, amely szerintük indokolatlan környezetkárosítással jár. 2500 fát kellene kivágni az építés alatt és élőhelyeket pusztítana el a beruházás. A szervezők szerint a projekt 30 évvel ezelőtti gondolkodást képvisel, amikor az új autóutak építését tekintették a legjobb gazdasági beruházásnak. Legutóbb április elején torkollt erőszakba francia klímaaktivisták tüntetése, akkor egy tervezett víztározó ellen tiltakoztak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!