2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Külföld

Ezreket kellett kimenekíteni a turisták körében népszerű városból, halottak

Legkevesebb 11-en meghaltak a Jordániában pusztító árvizekben. A turisták körében népszerű, műemlékekkel teli Petra városából több mint 3700 embert kellett kimenteni.

  • Ezreket kellett kimenekíteni a turisták körében népszerű városból, halottak

A Vörös-tenger partján lévő AKABÁ-ban a hatóságok rendkívüli állapotot rendeltek el. Többen élesen kritizálják a katasztrófavédelmi erőket, mert a bírálatok szerint túlságosan felkészületlenek és lassan reagálnak. A közel-keleti térséget hetek óta szokatlanul heves esőzések sújtják, két hete az árvíz egy iskolát sodort el, 21 iskolás tűnt el a vízben.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!