2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Külföld

Évtizedek óta nem látott hadgyakorlattal készül a NATO Oroszország ellen

Mind a 32 szövetséges ország részt vesz a 2024-ben indult és jelenleg is tartó Steadfast Defender név alatt futó NATO hadgyakorlaton.

  • Évtizedek óta nem látott hadgyakorlattal készül a NATO Oroszország ellen

Az évtizedek óta nem látott kiképzésen mintegy kilencvenezer katona vesz részt, így készülnek egy esetleges Oroszország elleni háborúra - derül ki a NATO egyik hivatalos oldaláról.

Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön kijelentette, hogy „ha Oroszország megnyeri a háborút Ukrajna ellen, akkor Európa hitelessége nullára csökken. Hozzátette Franciaország csapatai Ukrajnában lesznek, én vagyok Franciaország elnöke és én döntök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!