2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Európába küldte az atomháborúkra tervezett repülőgépét az Egyesült Államok

Európába küldte hírhedt végítélet-repülőgépét az Egyesült Államok. Szerdán Izlandon landolt az az átalakított Boeing E-6B Mercury repülő, amit az amerikai hadsereg kifejezetten arra célra fejlesztett ki, hogy atomháború idején a levegőből indíthassanak nukleáris csapást.

  • Európába küldte az atomháborúkra tervezett repülőgépét az Egyesült Államok

A gép ugyanakkor egyfajta légi parancsnoki központ, nem szállít tölteteket, hanem az atom-tengeralattjárók rakétáit tudja irányítani. A végítélet-repülő hadgyakorlatra érkezett Izlandra, de vélhetően az atomalkut felmondó Moszkvának is üzenni akartak az amerikaiak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!