2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

Európa szellemi megszállása zajlik

  • Európa szellemi megszállása zajlik

Miért kellene elfogadnunk, hogy vallási jelképet és politikai üzenetet nem lehet a focipályákon viselni, ám a „szivárványzászló” ott lehet? Ha nem értünk egyet a genderideológia céljaival, akkor engedtessék meg nekünk: nem akarjuk ott látni a szimbólumokat sem! De vajon mi okunk lenne tapsolni annak, hogy az angol labdarúgók (és ki tudja, kik még?) letérdelnek a kezdősípszó előtt?

Biztosan kínos lehet egy brit rabszolgatartó ükunokájaként egy részvénytársaságban tenni a semmit, miközben dől a pénz, de ez nem a mi gondunk.

Mégis, aki ezeket a kérdéseket feszegeti, azt kiközösítik, ellehetetlenítik, rosszabb esetben szellemileg meglincselik. 

A trükk az, hogy a Black Lives Matter (BLM) mozgalom célja és a genderpropaganda nem politikai, hanem társadalmi problémaként lett a tömegkultúrán, így a sporton keresztül felhangolva – azaz vitatni nem lehet. 

Pontosabban nem engedik, így legalábbis nem érdemes.  

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!