2024. 06. 07. Péntek Róbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Továbbra is katonákat küldene Ukrajnába Emmanuel Macron + videó

A francia államfő szerint mindent meg kell tenni az oroszok elrettentésére.

  • Továbbra is katonákat küldene Ukrajnába Emmanuel Macron + videó

Emmanuel Macron azt mondta: ha a Nyugat nem segíti Ukrajnát, és elesik, akkor a Föderáció következő célpontja Lengyelország, Románia vagy akár Litvánia is lehet.

 Az elnök szerint Ukrajnában Európa biztonsága forog kockán, így ha az oroszok túl messzire mennének, az európai országoknak készen kell állniuk arra, hogy visszatartsák őket.

Már több mint két hónapja tartja háborús pszichózisban Európát a francia köztársasági elnök. Emmanuel Macron pedig nem tud leállni, és azon fáradozik, hogy belevigye Európát egy háborúba. Legújabb közösségi média bejegyzésében arról beszélt, eljön majd az a pont, amikor a nyugati erőknek be kell szállni az orosz-ukrán konfliktusba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Soha nem látott esélyről beszélt Matteo Salvini

Soha nem látott esélyről beszélt Matteo Salvini

Reméljük, június 9-én az európai népek felszabadítását ünnepeljük - mondta Matteo Salvini a Liga olasz jobboldali párt vezetője az európai parlamenti választások kampányzáró beszédében Rómában csütörtök este.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!