2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 03:00

Külföld

Emelkedett a bejrúti robbanás halálos áldozatainak száma

178-ra emelkedett a múlt heti bejrúti robbanás halálos áldozatainak száma, 6 ezer ember megsebesült, 30 embert pedig továbbra is eltűntként tartanak nyilván. A libanoni fővárosban szükségállapotot vezettek be, miután azt a parlament is megszavazta. A törvényhozás széles hatáskörrel ruházta fel a hadsereget a növekvő népharag és politikai bizonytalanság közepette. Közben megérkezett Bejrútba a politikai ügyekért felelős amerikai külügyi államtitkár, a robbanás okait vizsgáló nyomozók munkájába ugyanis az FBI is részt vesz. A katasztrófa sújtotta városba látogat tervek szerint a francia védelmi miniszter. Azt továbbra sem tudni pontosan, hogy mi okozta a bejrúti kikötőben tárolt 2740 tonna ammónium-nitrát felrobbanását.

  • Emelkedett a bejrúti robbanás halálos áldozatainak száma

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!