2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Embargó: szövetségeseket kell találnia hazánknak

Az Európai Tanács dönthet arról, hogy mekkora kárpótlást kaphat Magyarország az uniótól az orosz embargó okozta veszteség ellensúlyozására – mondta Magyarország élőben című műsorunkban a parlament külügyi bizottságának elnöke.

A hazai kiesést a külügyi tárca korábban mintegy 400 millió euróra tette, ez ugyanakkora összeg, mint amennyi az uniós szolidaritási alapban jelenleg összesen rendelkezésre áll. Németh Zsolt hangsúlyozta, a sikeres érdekérvényesítéshez Magyarországnak szövetségeseket kell találnia, a legfontosabb partnerek pedig a visegrádi országok lehetnek.

A Németh Zsolttal készült teljes beszélgetést itt nézheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!