2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Elutasították a Kobra elleni összes panaszt

Elutasította a svéd médiahatóság a helyi közszolgálati televízióban október 23-án sugárzott Kobra című műsor elleni összes panaszt.

A testület szerint az érintett műsor megfelel a pártatlanság és kiegyensúlyozottság követelményének. A svéd tévé a magyar nemzeti ünnepen sugárzott hazánkról csúsztatásokkal teli egyoldalú riportfilmet, a műsor főszerkesztője korábban azt nyilatkozata, hogy az adást véletlenül vetítették le október 23-án. A testület azt sem kifogásolta, hogy a filmben úgy tüntették fel, mintha a Magyar Gárda még működne Magyarországon. Az adás után huszonhét panasz érkezett, elsősorban Svédországban élő magyaroktól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!