2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Elon Musk szerint hamarosan kitörhet a polgárháború Európában + videó

A helyzet Európában a polgárháború felé tart – írta az X-en Elon Musk. A milliárdos üzletember egy olyan felhasználó bejegyzésére reagált, aki újra közzétett egy videót migránsokról, ahogy rendőrökkel verekednek Berlinben - írja a Magyar Nemzet.

  • Elon Musk szerint hamarosan kitörhet a polgárháború Európában + videó

 Túl késő megállítani. Németország és az EU behozta már azokat, akik őket pótolni fogják - írta a videóhoz a felhasználó.

Az üzletember nem először beszél háborús veszélyről. Október közepén Musk azt mondta, hogy az amerikai hatóságok politikája egy harmadik világháborúhoz vezeti az emberiséget.

Anélkül, hogy észrevennénk, egy harmadik világháború felé tartunk, és egyik ostoba döntést hozzuk a másik után

 – vélekedett. Szerinte a Washington által választott politikai irány Oroszországot és Iránt arra kényszeríti, hogy szövetségre lépjen Kínával, ami lenyűgöző ellensúlyt jelent a nyugati országokkal szemben.

Az üzletember akkor felszólította Washingtont, hogy hagyjon fel politikájával, mert az óriási kockázatot jelenthet a civilizáció számára. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!