2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Külföld

Ellepték a migránsok Athént

Ellepték a migránsok az athéni Viktória teret. A görög kormány ugyanis megkezdte a szigeteken táborozó illegális bevándorlók elszállítását a szárazföldre. Első sorban a leszboszi Moria tábor lakóit helyezik át. A 3 ezer férőhelyes befogadóközpontban 8 ezren tartózkodnak. A kilakoltatások miatt naponta több ezer menekült éri el a görög fővárost. Athénban a migránsok sátrat vertek, többen padokon alszanak. Legutóbb 2015-ben a menekültválság idején lepték el a hellén várost az illegális bevándorlók. A helyiek szerint tarthatatlan ez az állapot.

  • Ellepték a migránsok Athént

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Csak a háborús kényszer miatt adja vissza Kijev a kárpátaljai magyarok jogait?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!