2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Külföld

Ellenzéki hírportált tiltott be az ukrán elnök

Volodimir Zelenszkij elnöki rendeletben tiltott be egy befolyásos ukrán ellenzéki hírportált. A betiltást az államfőnek alárendelt Ukrán Biztonsági Szolgálat kezdeményezte, oroszbarát propagandistának nevezve annak főszerkesztőjét. Az Ausztriába menekült újságíró azt közölte, hogy tovább folytatja munkáját, a portált pedig átnevezik. Zelenszkij februárban három oroszbarátnak minősített televíziót már bezáratott, és folyamatban van egy negyedik csatorna működési engedélyének visszavonása is. Az ellenzéki média elleni hadjáratot Brüsszel eddig nem bírálta, noha Ukrajna deklarált célja az európai integráció.

  • Ellenzéki hírportált tiltott be az ukrán elnök

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!