2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 11:05

Külföld

Ellenzéki hírportált tiltott be az ukrán elnök

Volodimir Zelenszkij elnöki rendeletben tiltott be egy befolyásos ukrán ellenzéki hírportált. A betiltást az államfőnek alárendelt Ukrán Biztonsági Szolgálat kezdeményezte, oroszbarát propagandistának nevezve annak főszerkesztőjét. Az Ausztriába menekült újságíró azt közölte, hogy tovább folytatja munkáját, a portált pedig átnevezik. Zelenszkij februárban három oroszbarátnak minősített televíziót már bezáratott, és folyamatban van egy negyedik csatorna működési engedélyének visszavonása is. Az ellenzéki média elleni hadjáratot Brüsszel eddig nem bírálta, noha Ukrajna deklarált célja az európai integráció.

  • Ellenzéki hírportált tiltott be az ukrán elnök

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Pusztító hurrikán közelít az Egyesült Államok felé, a legnagyobb veszélyben pedig a floridai félsziget lakói vannak. A forgószél miatt már napok óta készülődik a lakossá. Híradónknak a floridai magyarok tiszteletbeli konzulja adott exkluzív interjút.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!