2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Elindult a HírTV csapata Tusványosra, egész héten közvetíteni fognak + videó

Jobb pályán-ezzel a mottóval rendezik meg 33. Bálványosi Szabadegyetemet. A Tusványosi fesztiválra idén is kitelepül a Hír TV.

  • Elindult a HírTV csapata Tusványosra, egész héten közvetíteni fognak + videó

Elindult a HÍR TV csapata is a harmincharmadik Tusványosra. Műsorvezetőkkel, szerkesztőkel és teljes technikai arzenállal készül a csatorna a Harmincharmadik Bálványosi Szabadegyetemre. A Hír TV igyekszik majd átadni a jobboldal legnagyobb fesztiváljának hangulatát. Emellett természetesen a legfontosabb politikai témák is terítékre kerülnek a következő napokban.

Velkovics Vilmos: "Ezt úgy hívták annak idején, a kilencvenes években, amikor indult Tusványos, hogy rövidnadrágos politizálás, azaz ingben és rövidnadrágban élnek a politikusok, strandpapucsban, tornacipőben, sétálnak, mászkálnak, nem kell a sajtósokon átverekedni magunkat, hanem egyszerűen csak odalép az ember és megszólítja őket. Szóval ilyenkor lehet olyan beszélgetéseket végezni, amit itt a stúdióban bevilágítva a személyzetet, hogy minél kevésbé nyíltabbak a politikusok, könnyebben beszélnek, humor van benne, élet van benne, szóval ezek a legjobb beszélgetések az egész évben. Műsorvezető leszek, tulajdonképpen ugyanazt tudom csinálni, mint a napi aktuálisban. Napi kétszer fogunk élő adást adni, magyar idő szerint 11-től délig, illetve 1 órától 3-ig, ott fogok közéleti tartalmakról, politikáról, külpolitikáról, belpolitikáról, háborúról, magyar tételről beszélgetni."

A politikusok mellett a helyszínen tartózkodó szakértőkkel a HÍR TV arra vállalkozik, hogy kibogozza mindazokat a csomókat, amiket a világban akár a sajtó, akár a közélet, akár a politika generál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Öngyilkos merénylet történt Mogadishuban

Öngyilkos merénylet történt Mogadishuban

Legkevesebb 11 halálos áldozata van a szomáliai főváros, Mogadishu rendőrakadémiája egyik kávézójában végrehajtott öngyilkos merényletnek - közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!