2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Elhurcolt játékosa miatt Andrij Sevcsenkótól vár segítséget a kárpátaljai csapat + videó

Az ukrán sportvilágban komoly visszhangot váltott ki, hogy toborzótisztek elvitték a másodosztályban szerepelő kárpátaljai Huszti FC egyik labdarúgóját - számolt be Dunda György ungvári tudósító a HírTV Napindító című műsorában.

  • Elhurcolt játékosa miatt Andrij Sevcsenkótól vár segítséget a kárpátaljai csapat + videó

A 25 éves focistát a huszti vasútállomás közelében kapták el és erővel hurcolták be az egyik toborzó állomásra. Dunda György szerint ez azért is érdekes, mert az új mozgósítási törvény még nem lépett hatályba, a régi alapján pedig 27 éves kortól lehet valakit mozgósítani.

A Huszti FC az aranylabdás Andrij Sevcsenkóhoz, az Ukrán Labdarúgó-szövetség elnökéhez fordult segítségért, hogy járjon el az ügyben. 

Teljes tudósítás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Súlyos mondatok olvashatók a Magyar Péterhez tartozó Discord-csoport Sorkatonaság bevezetése című chatszobájában. A Magyar iránti szimpátiájáról ismert Szeretlek Magyarország portál úgy mutatta be ezt április 6-án, hogy „Magyar Péter aktivistáinak fő kommunikációs felülete”.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!