2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Elborzasztó részletek derültek ki a Kfar Aza-i kibucban történt tömeges csecsemőgyilkosságról

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy kibucba behatoló izraeli csapatok negyven csecsemő holttestét találták meg, többüket lefejezték a Hamász arab terroristái.

  • Elborzasztó részletek derültek ki a Kfar Aza-i kibucban történt tömeges csecsemőgyilkosságról

Felgyújtott autók, lerombolt otthonok és holttestek voltak mindenütt a Kfar Aza kibucban, amelyre a Hamász terroristái rontottak rá az Izrael elleni támadásuk során.  

Az I24 újságírója a helyszínről bejelentkezve elcsukló hangon számolt be arról, hogy mit találtak az izraeliek a visszafoglalt településen - emlékeztetett a Magyar Nemzet.

Gyerekek és nők fejét vágták le 

– erről már David Ben Zion, a 71-es egység parancsnokhelyettese beszélt - hívja fel rá a figyelmet az Origo. 

Itai Veruv, az Izraeli Védelmi Erők vezérőrnagya pedig egyértelműen mészárlásnak nevezte a Kfar Aza-i állapotokat, és úgy vélte, hogy ez nem hasonlít ahhoz, aminek Izrael a közelmúlt történelmében szemtanúja volt.

Szeretnék mondani valamit: ez nem háború, nem csatatér, látod a csecsemőket, az anyát, az apákat a hálószobájukban és azt, hogy a terrorista hogyan öli meg őket, ez nem háború, nem csatatér. Ez mészárlás, terrorcselekmény. Szóval magad is megnézheted, ez olyasmi, amit soha életemben nem láttam

- idézte a parancsnok szavait a Reuters. 

Borítókép: szörnyű látvány fogadta az izraeli katonákat a kibucban - fotó: Reuters

Forrás: Magyar Nemzet, Reuters

KAPCSOLÓDÓ: 

„Borzalmas dolgokat tettek ezek az állatok” – magyarok döbbenetes beszámolói az Izrael elleni terrortámadásról

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!