2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

El akarták torlaszolni az Európai Központi Bank bejáratát

Több ezer antikapitalista tüntető vonult Frankfurt pénzügyi negyedébe. A tömeg el akarta torlaszolni az Európai Központi Bank bejáratát, de ezt a rendőrök megakadályozták.

A demonstrálók szerint Európa egyre rosszabb gazdasági helyzetéért az unió elhibázott válságkezelő politikája a felelős. A tüntetést az Amerikából két éve indult „Foglaljuk el a Wall Streetet” mozgalom inspirálta, amely a pénzügyi szektor túl nagy befolyására, illetve a gazdagok és a szegények között egyre növekvő szakadékra akarta felhívni a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!