2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Egymilliárd dollár értékben küld újra fegyvereket az Egyesült Államok

Az Egyesült Államok új fegyverszállítmányt jelentett be, melyet Ukrajnának szánnak, több mint egy milliárd dollár értékben. A hatalmas támogatás tartalmaz rakétarendszereket, tarackokat és taktikai járműveket.

  • Egymilliárd dollár értékben küld újra fegyvereket az Egyesült Államok

Ukrajna továbbá kap 36 ezer darab 155 milliméteres lövedéket is a nehéztüzérségi ágyúkhoz, valamint hajóelhárító-rakétákat. A bejelentés során az amerikai hadsereg vezérkari főnöke azt is elmondta, információik szerint Oroszország máris elvesztette páncélos egységeinek 20-30 százalékát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!