2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Egy nemzetközi felmérés szerint a magyarok zöme támogatja a kormány intézkedéseit

Európa élmezőnyében van az Orbán-kormány - derült ki a németországi székhelyű Europe Elects elemzőjének felméréséből. A Magyar Nemzet által idézett toplista, az egyes országok kormányait járvány alatti támogatottságuk alapján rangsorolta. A Fidesz–KDNP alkotta kabinet az ötödik helyen szerepel. Az elemzés szerint az Orbán-kormány válságidőben tett intézkedéseit a választók 74 százaléka támogatja. A lista első helyén Németország és Angela Merkel kancellár, a másodikon Dánia, a harmadikon Sebastian Kurz osztrák kancellár áll, akinek munkáját a választók hetvenhét százaléka ismeri el.

  • Egy nemzetközi felmérés szerint a magyarok zöme támogatja a kormány intézkedéseit

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!