2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Külföld

Egy nap alatt nyolcvan áldozatot követeltek a harcok

Az elmúlt 24 órában több mint nyolcvan halálos áldozatot követeltek a kelet-ukrajnai harcok.

Doneckben – Ukrajna szerint – hetven szeparatista halt meg az összecsapásokban, de tizenkét civil is életét vesztette a tüzérségi támadásokban. Kijev arra kéri az ENSZ-t, határozatban nyilvánítsa Moszkvát a terrorizmus támogatójának. A kelet-ukrajnai válság rendezése érdekében egyébként szombaton ismét a fehérorosz fővárosban tanácskoznak a donecki szakadárok, Moszkva, illetve az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet képviselői. A kijevi kormány képviselői azonban nem mentek el Minszkbe.

Kerry aggódik

Az ukrán harcok megállítása érdekében Kijevben tárgyal jövő csütörtökön az amerikai külügyminiszter. John Kerry az ukrán államfővel, a miniszterelnökkel és a külügyi tárca vezetőjével egyeztet, majd a müncheni biztonságpolitikai konferencián orosz kollégájával is tárgyal. Az amerikai elnök a héten aggasztónak nevezte a kelet-ukrajnai harcokat és azt mondta, országa – a katonai csapáson kívül – minden lehetséges lépést megfontol Oroszország nemzetközi elszigetelése érdekében.

III. világháború?

Petro Porosenko ukrán elnök szerint az ukrajnai harcok miatt a harmadik világháború is kitörhet. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!