2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Egy lányt és édesapját bántalmazták a baloldali tüntetők az Egyesült Államokban

Egy lányt és édesapját bántalmazták a szélsőbaloldali tüntetők az Egyesült Államokban. Az erőszakos összecsapás a Times Square közepén tört ki Donald Trump elnök támogatói és a Fekete Életek Számítanak aktivistái között. Az antirasszista tüntetők először piros festékkel dobálták meg a Trump mellett felvonuló autós konvojt. Ezután éles szóváltás alakult ki a két tábor között. Egy békésen tüntető édesapa felszólította az egyik BLM aktivistát, hogy ne tegyen sértő megjegyzéseket a gyerekére. Válaszul több baloldali tüntető ütni és rugdosni kezdte a férfit. A lány eközben kétségbeesetten próbálta édesapját kiszabadítani.

  • Egy lányt és édesapját bántalmazták a baloldali tüntetők az Egyesült Államokban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!