2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Egy lányt és édesapját bántalmazták a baloldali tüntetők az Egyesült Államokban

Egy lányt és édesapját bántalmazták a szélsőbaloldali tüntetők az Egyesült Államokban. Az erőszakos összecsapás a Times Square közepén tört ki Donald Trump elnök támogatói és a Fekete Életek Számítanak aktivistái között. Az antirasszista tüntetők először piros festékkel dobálták meg a Trump mellett felvonuló autós konvojt. Ezután éles szóváltás alakult ki a két tábor között. Egy békésen tüntető édesapa felszólította az egyik BLM aktivistát, hogy ne tegyen sértő megjegyzéseket a gyerekére. Válaszul több baloldali tüntető ütni és rugdosni kezdte a férfit. A lány eközben kétségbeesetten próbálta édesapját kiszabadítani.

  • Egy lányt és édesapját bántalmazták a baloldali tüntetők az Egyesült Államokban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!