2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Egy hentest gyanúsítanak a lefejezős gyilkossággal

Egy hentes követte el a szlovákiai lefejezős gyilkosságot a sajtóhírek szerint. A gyilkos üzemeltette azt a diszkót, ahol az áldozattal összeveszett, és az övé volt az a vágóhíd is, ahol a holttestet megtalálták. A helybéliek szerint a tettes nyugodt ember volt.

Egy hentes az első számú gyanúsítottja annak a brutális gyilkosságnak, amelynek áldozatát még karácsony előtt eszméletlenre verték, majd lefejezték a szlovákiai Zsigárdon – számolt be a Hír TV pozsonyi tudósítója. A gyanúsított üzemeltette azt a diszkót, ahol utoljára látták az áldozatot, de övé volt korábban az a vágóhíd is, ahol az áldozatot megtalálták. A helyiek a hentest dolgos embernek ismerték, és nem értik, mi történhetett vele azon az estén.

Az áldozat, a 37 éves Horváth Dániel két nappal karácsony előtt, december 22-én tűnt el, de már csak a holtteste került elő. Maradványait december 27-én találták meg az onnan 30 kilométerre fekvő Sopornyán: a helyi lapok szerint egy, a falu szélén álló, használaton kívüli vágóhíd emésztőjéből húzták ki. A nyitrai rendőrség szerint a férfi még élt, amikor a gyilkosai levágták a fejét, amelyet a holttest mellé dobtak az emésztőbe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!