2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Külföld

Egy hentest gyanúsítanak a lefejezős gyilkossággal

Egy hentes követte el a szlovákiai lefejezős gyilkosságot a sajtóhírek szerint. A gyilkos üzemeltette azt a diszkót, ahol az áldozattal összeveszett, és az övé volt az a vágóhíd is, ahol a holttestet megtalálták. A helybéliek szerint a tettes nyugodt ember volt.

Egy hentes az első számú gyanúsítottja annak a brutális gyilkosságnak, amelynek áldozatát még karácsony előtt eszméletlenre verték, majd lefejezték a szlovákiai Zsigárdon – számolt be a Hír TV pozsonyi tudósítója. A gyanúsított üzemeltette azt a diszkót, ahol utoljára látták az áldozatot, de övé volt korábban az a vágóhíd is, ahol az áldozatot megtalálták. A helyiek a hentest dolgos embernek ismerték, és nem értik, mi történhetett vele azon az estén.

Az áldozat, a 37 éves Horváth Dániel két nappal karácsony előtt, december 22-én tűnt el, de már csak a holtteste került elő. Maradványait december 27-én találták meg az onnan 30 kilométerre fekvő Sopornyán: a helyi lapok szerint egy, a falu szélén álló, használaton kívüli vágóhíd emésztőjéből húzták ki. A nyitrai rendőrség szerint a férfi még élt, amikor a gyilkosai levágták a fejét, amelyet a holttest mellé dobtak az emésztőbe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!