2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Egy cápában találták meg az eltűnt argentin terepjárós maradványait

Egy közönséges kutyacápa belsejében találták meg a tíz napja eltűnt férfi maradványait Argentínában.

  • Egy cápában találták meg az eltűnt argentin terepjárós maradványait

A 32 éves férfit február 18-án látták utoljára terepjárójában a dél-argentínai Chubut tartomány tengerpartja közelében. Megrongálódott gépjárművére két nappal később találtak rá a Rocas Coloradas (Színes sziklák) nevű partszakaszon. A nyomtalanul eltűnt háromgyermekes apa felkutatására nagy erőkkel indult akció.

Végül vasárnap jelentette két halász a parti őrségnek, hogy emberi maradványokat találtak három olyan kutyacápa egyikében, amelyet a férfi eltűnési helyének közelében fogtak ki a tengerből.

A család egy jól látható jellegzetes tetoválás alapján azonosította a másfélméteres cápában talált maradványban az eltűnt férfit, de DNS-vizsgálat is folyamatban van.

A hatóságok felételezik, hogy a terepjáróst baleset érhette, és a férfit talán a dagály sodorta a tengerbe. Vizsgálják, hogy a balesethez nem volt-e köze egy másik járműnek.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!