2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Külföld

Donáth Annáék a TikTokon kapálóznak + videó

Donáth Anna és Cseh Katalin a legaktívabb magyar EP-képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak – állítja a Momentum a legújabb TikTok-videójuk mellé írt szövegben.

  • Donáth Annáék a TikTokon kapálóznak + videó

„Az összes statisztika azt hozza ki, hogy

ketten együttvéve többet csináltunk, mint az összes többi magyar ellenzéki képviselő, úgyhogy én közben még szülni is voltam, meg pártot is vezettem”

– mondta Donáth Anna a videóban.

@momentummozgalom Donáth Anna és Cseh katalin a legaktívabb magyar EP képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak úgy, hogy ezt a kormány ne tudja ellopni!🇪🇺💜 @Donáth Anna ⬆️ #momentum #momentummozgalom #donathanna #csehkatalin #csehkatka #ep #europeanparliament #europeanunion #reneweurope #europa #europaiparlament #epvalasztas #elections #valasztas #kampany #fy #fyp #foryou #foryoupage #nekedbe #neked #hungary #politics #politika #magyarpolitika #magyartiktok #hungarianpolitics #phonk #interju #interview #atv ♬ Brazilian Phonk 4 - Thayner Kesley

Forrás: Mandiner.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Közben a TASR közszolgálati hírügynökség jelentése szerint Juraj Blanár külügyminiszter megerősítette, hogy ő fogja helyettesíteni Robert Ficót az ukrajnai helyzettel kapcsolatban júniusban, Svájcban rendezendő konferencián.
Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Elég lesz, túl sok a „buzulás” – hangzott el a pápa szájából az olasz püspöki kar zárt ülésén a minap, utalva arra, hogy ne engedélyezzék a homoszexuális szeminaristák felvételét. Erről írt a The Guardian brit napilap. Ferenc pápa oldott beszélgetésen mondta ezt az olasz püspökök társaságában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!